10 Kasım 2013 Pazar

Winning Eleven 9 Full İndir // Tek Link // Türkçe Spiker

WinninG eLeven 9 Full Indir // Tek Link

Winning Eleven 9 Full İndir // Tek Link // Türkçe Spiker

Merhaba Sayın Ziyaretçilerimiz,
Sizler için futbol oyunları kategorisindeki alternatif oyunları derlemeye devam ediyorum.Pes diye tabir ettiğimiz hemen hemen herkesin bildiği oyunun aslında ilk versiyonlarıdır.Adı değişik olduğu için farklı bir oyun gibi gelebilir.Bundan önce konami firmasının çıkardığı oyunu eskiler bilir.World Soccer Winning Eleven olarak geçen bu isim zamanla PES Olarak değişmiştir.

 WinninG eLeven 9 oyunu da bu serinin sonuncusudur.Oyunun oldukça sevilmesi ve beğenilmesi üzerine oyunun yapımcıları daha gelişmiş ve daha güzel bir oyun için kolları sıvadılar.Bunun içinde değişime ilk olarak oyunun adından başladılar..Daha sonra oyun özellikleride baştan aşağıya yeniliğe uğrayarak her yıl kendini geliştiren bir pes serisi ortaya çıkmış bulundu.
Ayrıca oyunu daha güzel hale getirecek olan yamaları da oyunun yanında sizler için paylaşıyoruz.En çok beğenilen yamalar olan türkçe spiker ve türkçe yama gibi en iyi yamaları oyuna entegre edebilirsiniz.WinninG eLeven 9 türkçe spiker indirmek isteyenlerde böylelikle yararlanmış olacaklar.Sırf Türkçe yama ve spiker özelliğinden dolayı bile bu oyunu hala birçok kişi aramakta ve oynamaktadır.
Oyunun sistem gereksinimleri düşük bilgisayarlarda bile çalışabilecek düzeydedir. Pentium işlemcisi olanlar bile dert etmesinler.Sizler için oyun paylaşımlarımız devam edecektir. Sitemizi takipte kalarak birçok oyundan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar diliyorum.

WinninG eLeven 9 Sistem Gereksinimleri

İşlemci: Pentium 4 1.4 GHz
RAM: 256 MB
Ekran Kartı: 64 MB (GeForce 4)
HDD: 3 GB

WinninG eLeven 9 Oyunundan Görüntüler

>>>Winning Eleven 9 Full Tek Link Hızlı ve Güvenli indir<<<
win1 win2 win3 indir

WinninG eLeven 9 Full Indir : Tıkla Indir

WinninG eLeven 9 TürkÇe Spiker : Tıkla Indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder