10 Kasım 2013 Pazar

EtS 2 MercedeS BenZ ActroS Mp4 Tır Yaması Indir

EtS 2 MercedeS BenZ ActroS Mp4 Tır Yaması Indir

EtS 2 MercedeS BenZ ActroS Mp4 Tır Yaması Indir

Merhaba EtS 2 Oyuncuları,
Sizler için oyunda kullanabileceğiniz en güzel tır yamalarını paylaşmaya devam ediyorum.Bu yazımızda sizlere Ets 2 Mercedes actros mp4 tır yamasını sunuyorum.Aracımız resimden de görebileceğiniz çok şık bir görüntüye sahip olup gerçeğiyle birebir aynı olacak şekilde tasarlanmıştır.2012 model mercedes tır olan actros mp4 modeli en çok beğeni alan araçlardan biri olmuştur.
Euro truck simulator 2 mercedes benz actros mp4 tır modunu arayan arkadaşlarımız bu yazının altındaki linkten indirip oyuna kolayca entegre edebilirler.Kurulum işlemi oldukça kısa ve basittir.Yamanın kurulumunu yaptıktan sonra oyuna girip çekici galerilerini dolaşın.Araç bu galerilerin birinde olacaktır.Direk arabanız değişmez.Galeriden gidip satın almanız gerekecektir.
Sizler için tır yamaları paylaşımlarımız ve diğer yamalarla ilgili içeriklerimizde ilerleyen yazılarımızda yerlerini alacaklar.Sitemizi takip ederek bu yamalardan yararlanabilirsiniz.Ets 2 mercedes tır modunu indirmek için doğru adrese geldiniz ;) hepinize iyi oyunlar dilerim.
Yama Kurulumu: İndirdiğiniz dosyanın içinde bulunan .scs uzantılı dosyayı Belgelerim/Euro Truck Sİmulator 2/Mod Klasörü içine atın.
indir

EtS 2 MercedeS BenZ ActroS Mp4 Tır Yaması : Tıkla Indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder