10 Kasım 2013 Pazar

Euro TruCk Simulator 2 Jant YamaSı Indir / Ets 2 Jant Modu

Euro TruCk Simulator 2 Jant YamaSı Indir / Ets 2 Jant Modu

Euro TruCk Simulator 2 Jant YamaSı Indir / Ets 2 Jant Modu

Merhaba EtS 2 Oyuncuları,
Sizler için oyunu görsel açıdan daha zevkli ve eğlenceli hale getiren yamaları derlemeye devam ediyorum.Bu yazımızda da sizlere yine çok güzel ve çok aranılan yamalardan birini paylaşıyorum.Oyunda aracınızın jantLarını değiştirerek daha şık bir görünüm katmak isterseniz bu yama tam size göre !

Aracınızın yamasını çelik jant olarak değiştirebilirsiniz.Yamanın içerisinde birçok değişik tasarım bulunmaktadır.Oyuna entegre ettiğinizde Aracınızı bakım yerine götürün ve orda ki parçacıdan yeni jantlara göz atın. Euro truck simulator 2 Jant yaması arayanlar bu yazımızdan indirip kullanabilirler.Yamamızın kurulumu oldukça basittir.Her zamanki gibi yine mod klasörüne .scs uzantıya sahip dosyayı atarak oyuna entegre etmiş oluyoruz.
Ets 2 jant yamasını aşağıdaki bağlantıdan kolayca indirebilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar diliyorum.iyihile.com adresimizi takipte kalarak ets 2 oyunu için birçok yamaya sahip olabilirsiniz.Hergün güncellenen sitemiz birçok kategoride sizlere hizmet vermektedir.Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler!
>>>Euro TruCk Simulator 2 Jant YamaSı Tek Link Hızlı ve Güvenli indir<<<
Yeni-Jant-modu-v12 Yeni-Jant-modu-v13

indir

Euro TruCk Simulator 2 Jant YamaSı Indir : Tıkla Indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder