10 Kasım 2013 Pazar

Lfs Borbet Jant Yaması İndir

LfS Borbet JaNt YamAsı Indir

Lfs Borbet Jant Yaması İndir

Merhaba Lfs oyuncuları,
Sizler için en güzel yamaları iyihile.com sitemiz altında bir araya getirmeye devam ediyorum.Live for speed oyunu yarış oyunları arasında en çok oynanan ve popüler oyunlardan birisidir.Lfs oyunlarının bu kadar çok ilgi görmesinin nedenleri vardır.Bunlardan en önemli ve en güzel nedenler biriside tabiki oyun içerisindeki araçlara kendimize özel modifiyeler yapabilmemizdir.Kendi zevkinize göre tasarladığınız arabalar göz kamaştırıcı modifiyeler ile çok daha şık görünümlere kavuşuyor.

Bizde bu modifiyeler için sizlere bu yazımızda lfs borbet jant yamasını sunup araçlarınızda kullanmanız için paylaşıyoruz.Yamamızın işlevi oldukça güzeldir.Çünkü indirdiğiniz araba yamalarının hepsinde kullanabilirsiniz.Bu sayede araçlar daha çekici bir görünümü kazanacak..Kendi tercihinize göre borbet jant yamalarını tasarlayıp istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.Lfs oyuncularının en çok sevdiği yamalarında başında geldiğini sizlere hatırlatalım.
Kurulum işlemi oldukça kolaydır.Bu konuda sizlere kısaca açıklama yaparak yamanın oyuna entegresinin ne kadar kolay olduğunu göstereceğim.Yamayı oyuna entegre edemeyen arkadaşlarımız verdiğimiz talimalatlara uyarlarsa kolaya kurulum yapabilirler.Aşağıda sıralamadığımız kurulum işlemlerini teker teker sırasıyla yerine getirdikten sonra herhangi bir problem yaşamazsınız.
LfS Borbet JaNt YamAsı Kurulum: Indirme linkinden yamayı indirdikten sonra içerisinde bulunan DDS klasörünü açın. DDS klasörü içerisindeki dosyaların hepsini kopyalayın.
Daha sonra Live For Speed oyununun kurulu oldu “LFS/DATA/DDS” dizini içerisine yapıştırın. Karşınıza değiştirilsin mi şeklinde uyarı çıkacaktır. Bu uyarıya evet deyip yamanın kurulum işlemini tamamlayın.Hepsi bu kadar herkese iyi oyunlar dilerim.
indir

LfS Borbet JaNt YamAsı Indir : Tıkla Indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder