10 Kasım 2013 Pazar

Solidworks 2010 Full Türkçe İndir // Tek Link

SoLidworkS 2010 Full TürkÇe Indir // Tek Link

Solidworks 2010 Full Türkçe İndir // Tek Link

Merhaba Sayın ziyaretçilerimiz,
iyihile.com sitemizde sizlerin yarına olarak program paylaşımlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.Bu yazımızda da sizler için bilgisayar temelli tasarım programı olan Solidworks 2010 programını full ve türkçe olarak sizlerin kullanımına sunuyoruz.Bu program üzerinde test yapabilme olanağı vererek kullanıcılarına büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Birçok sektörde kullanılabilmektedir. Yeter ki çizim gerektiren bir işiniz olsun sizin yardımınıza koşacak bence en iyi programlardan birisidir.Çokca kullanıldığında program size birçok şey katacak ve kendinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.Tasarımlar üzerinde teknik bilgileri sizlere sunma özelliği vardır.Ayrıca içerisinde tasarım çalışmalarınız için kullanabileceğiniz birçok özellik barındırır.
Eğer işletim sisteminiz türkçe olarak kuruluysa programda aynen türkçe dil desteğiyle kurulu olur. Türkçe yamaya gerek kalmadan kullanabilirsiniz.Solidworks 2010 full indirmek isteyenler sitemiz üzerinden tek link indirme imkanıyla indirebilirler.Sizler için yararlı paylaşımlarımız devam edecektir.Sitemizi takipte kalarak birçok içerikten faydanalabilirsiniz.Hepinize iyi kullanımlar.
Önemli hatırlatma Windows 32 Bit de sorunsuz çalışmaktadır.
indir

SoLidworkS 2010 Full türkçe Tek Link Indir : Tıkla Indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder