10 Kasım 2013 Pazar

MedaL Of HonoR WarfighteR Indir // Full // Tek Link

MedaL Of HonoR WarfighteR Indir // Full // Tek Link

MedaL Of HonoR WarfighteR Indir // Full // Tek Link

Merhaba iyihile.com Takipçileri,
Yeni oyun paylaşımlarımız aralıksız hergün devam ediyor.Sizler için oyun dünyasının nabzını sitemize taşıyoruz.Günlük oyun paylaşımlarımızla sizlere hizmet veriyoruz.Bu yazımızda da MedaL Of HonoR WarfighteR oyununu sizler için paylaşıyorum.Şimdi oyun hakkında biraz bilgi vererek sizleri aydınlatmaya çalışalım.Oyun hakkındaki izlenimlerimizi aktaralım.Böylece oyunu tüm detaylarıyla kavramış olursunuz.

Medal of Honor serisi günümüzde kendini geliştiren ve popülaritesini arttıran güzel savaş oyunlarından bir tanesidir.Kendi kategorisindeki en başarılı oyun olan call of duty kadar pek bilinmez.Çünkü cod serisi gerçekten büyük bir başarı yakalamış adını geniş kitlelere duyurmuştur.Ancak bu oyunda uzunca bir süredir yani 1999 yılından beri süregelen eski bir oyun serisidir.Savaş oyunları içerisinde nefeslerinizi kesecek güzel oyunlar çıkartmışlardır..Bu uzun süreçte kendi oyuncu kitlesini oluşturmayı başarabilmiş bir oyundur.Her ne kadar büyük kitlelerce oynanmasa da kendini kanıtlayabilmiştir.Kendine has sadık kullanıcılarıyla da başarı yakalıyor.
2010 yılında yapımcıları modern savaş konularına el atarak oyunda değişikliğe gittiler.Modern savaş konusunda mükemmel bir iş çıkarttılar.Oyun severler tarafından büyük beğeni gördü ve iddalı bir oyun olduğunu göstermiş oldu.Bu başarıyla birlikte yapımcılar yeni bir seri ile sürekli başarı için kolları sıvadılar.Başarıyı devam ettirebilme amacıyla MedaL Of HonoR WarfighteR serisini oyun severlere sundular.2012 yılında kullanıcılarına kavuşan oyunu birçok kişi hemen satın alıp yada indirerek oynamaya başladılar.
Modern savaşın devamı niteliğinde bir oyundur.En son afganistanda operasyonda askerlerin hareketlilik olabilir demesiyle biten oyun bu seride kaldığı yerden devam ediyor.Oyunun yeni serisi tabiki yenilikleri de beraberinde getiriyor.Diğer versiyonlarda sadece abd askerleri bulunurken bu oyunda başta abd,ingiltere,almanya,rusya,güney kore olmak üzere birçok devletin askerleri bulunuyor.Oyunda bu askerleri yöneterek savaşa yön vereceksiniz.
Ayrıca idğer bi yenilikte grafik anlamında yapılmış.Frosbite 2.0 sürümlü grafik motoruyla oyun son derece mükemmel görsel öğeler içeriyor.Ea Games de zaten bu grafik motorunu birçok oyununda kullanarak büyük başarılara imza atmıştır.MedaL Of HonoR WarfighteR full indirmek isteyenler sitemiz üzerinden indirebilirler.iyihile.com adresini takip ederek birçok oyun içeriğinden ücretsiz yararlanabilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar dilerim.

MedaL Of HonoR WarfighteR Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows Vista/7
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4GHz / Athlon X2 2.7GHz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVidia 8800 GTS 512 MB VRAM or better / ATI Radeon 3870 512 MB VRAM
HDD: 20 GB boş disk alanı

MedaL Of HonoR WarfighteR Oyundan Görüntüler

>>>MedaL Of HonoR WarfighteR Tek Link Hızlı ve Güvenli indir<<<
medal1 medal2 medal3 indir

MedaL Of HonoR WarfighteR Full tek Link Indir

Mdr2012.part01.rar
Mdr2012.part02.rar
Mdr2012.part03.rar
Mdr2012.part04.rar
Mdr2012.part05.rar
Mdr2012.part06.rar
Mdr2012.part07.rar
Mdr2012.part08.rar
Mdr2012.part09.rar

Winning Eleven 9 Full İndir // Tek Link // Türkçe Spiker

WinninG eLeven 9 Full Indir // Tek Link

Winning Eleven 9 Full İndir // Tek Link // Türkçe Spiker

Merhaba Sayın Ziyaretçilerimiz,
Sizler için futbol oyunları kategorisindeki alternatif oyunları derlemeye devam ediyorum.Pes diye tabir ettiğimiz hemen hemen herkesin bildiği oyunun aslında ilk versiyonlarıdır.Adı değişik olduğu için farklı bir oyun gibi gelebilir.Bundan önce konami firmasının çıkardığı oyunu eskiler bilir.World Soccer Winning Eleven olarak geçen bu isim zamanla PES Olarak değişmiştir.

 WinninG eLeven 9 oyunu da bu serinin sonuncusudur.Oyunun oldukça sevilmesi ve beğenilmesi üzerine oyunun yapımcıları daha gelişmiş ve daha güzel bir oyun için kolları sıvadılar.Bunun içinde değişime ilk olarak oyunun adından başladılar..Daha sonra oyun özellikleride baştan aşağıya yeniliğe uğrayarak her yıl kendini geliştiren bir pes serisi ortaya çıkmış bulundu.
Ayrıca oyunu daha güzel hale getirecek olan yamaları da oyunun yanında sizler için paylaşıyoruz.En çok beğenilen yamalar olan türkçe spiker ve türkçe yama gibi en iyi yamaları oyuna entegre edebilirsiniz.WinninG eLeven 9 türkçe spiker indirmek isteyenlerde böylelikle yararlanmış olacaklar.Sırf Türkçe yama ve spiker özelliğinden dolayı bile bu oyunu hala birçok kişi aramakta ve oynamaktadır.
Oyunun sistem gereksinimleri düşük bilgisayarlarda bile çalışabilecek düzeydedir. Pentium işlemcisi olanlar bile dert etmesinler.Sizler için oyun paylaşımlarımız devam edecektir. Sitemizi takipte kalarak birçok oyundan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar diliyorum.

WinninG eLeven 9 Sistem Gereksinimleri

İşlemci: Pentium 4 1.4 GHz
RAM: 256 MB
Ekran Kartı: 64 MB (GeForce 4)
HDD: 3 GB

WinninG eLeven 9 Oyunundan Görüntüler

>>>Winning Eleven 9 Full Tek Link Hızlı ve Güvenli indir<<<
win1 win2 win3 indir

WinninG eLeven 9 Full Indir : Tıkla Indir

WinninG eLeven 9 TürkÇe Spiker : Tıkla Indir

Lfs Borbet Jant Yaması İndir

LfS Borbet JaNt YamAsı Indir

Lfs Borbet Jant Yaması İndir

Merhaba Lfs oyuncuları,
Sizler için en güzel yamaları iyihile.com sitemiz altında bir araya getirmeye devam ediyorum.Live for speed oyunu yarış oyunları arasında en çok oynanan ve popüler oyunlardan birisidir.Lfs oyunlarının bu kadar çok ilgi görmesinin nedenleri vardır.Bunlardan en önemli ve en güzel nedenler biriside tabiki oyun içerisindeki araçlara kendimize özel modifiyeler yapabilmemizdir.Kendi zevkinize göre tasarladığınız arabalar göz kamaştırıcı modifiyeler ile çok daha şık görünümlere kavuşuyor.

Bizde bu modifiyeler için sizlere bu yazımızda lfs borbet jant yamasını sunup araçlarınızda kullanmanız için paylaşıyoruz.Yamamızın işlevi oldukça güzeldir.Çünkü indirdiğiniz araba yamalarının hepsinde kullanabilirsiniz.Bu sayede araçlar daha çekici bir görünümü kazanacak..Kendi tercihinize göre borbet jant yamalarını tasarlayıp istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.Lfs oyuncularının en çok sevdiği yamalarında başında geldiğini sizlere hatırlatalım.
Kurulum işlemi oldukça kolaydır.Bu konuda sizlere kısaca açıklama yaparak yamanın oyuna entegresinin ne kadar kolay olduğunu göstereceğim.Yamayı oyuna entegre edemeyen arkadaşlarımız verdiğimiz talimalatlara uyarlarsa kolaya kurulum yapabilirler.Aşağıda sıralamadığımız kurulum işlemlerini teker teker sırasıyla yerine getirdikten sonra herhangi bir problem yaşamazsınız.
LfS Borbet JaNt YamAsı Kurulum: Indirme linkinden yamayı indirdikten sonra içerisinde bulunan DDS klasörünü açın. DDS klasörü içerisindeki dosyaların hepsini kopyalayın.
Daha sonra Live For Speed oyununun kurulu oldu “LFS/DATA/DDS” dizini içerisine yapıştırın. Karşınıza değiştirilsin mi şeklinde uyarı çıkacaktır. Bu uyarıya evet deyip yamanın kurulum işlemini tamamlayın.Hepsi bu kadar herkese iyi oyunlar dilerim.
indir

LfS Borbet JaNt YamAsı Indir : Tıkla Indir

EtS 2 MercedeS BenZ ActroS Mp4 Tır Yaması Indir

EtS 2 MercedeS BenZ ActroS Mp4 Tır Yaması Indir

EtS 2 MercedeS BenZ ActroS Mp4 Tır Yaması Indir

Merhaba EtS 2 Oyuncuları,
Sizler için oyunda kullanabileceğiniz en güzel tır yamalarını paylaşmaya devam ediyorum.Bu yazımızda sizlere Ets 2 Mercedes actros mp4 tır yamasını sunuyorum.Aracımız resimden de görebileceğiniz çok şık bir görüntüye sahip olup gerçeğiyle birebir aynı olacak şekilde tasarlanmıştır.2012 model mercedes tır olan actros mp4 modeli en çok beğeni alan araçlardan biri olmuştur.
Euro truck simulator 2 mercedes benz actros mp4 tır modunu arayan arkadaşlarımız bu yazının altındaki linkten indirip oyuna kolayca entegre edebilirler.Kurulum işlemi oldukça kısa ve basittir.Yamanın kurulumunu yaptıktan sonra oyuna girip çekici galerilerini dolaşın.Araç bu galerilerin birinde olacaktır.Direk arabanız değişmez.Galeriden gidip satın almanız gerekecektir.
Sizler için tır yamaları paylaşımlarımız ve diğer yamalarla ilgili içeriklerimizde ilerleyen yazılarımızda yerlerini alacaklar.Sitemizi takip ederek bu yamalardan yararlanabilirsiniz.Ets 2 mercedes tır modunu indirmek için doğru adrese geldiniz ;) hepinize iyi oyunlar dilerim.
Yama Kurulumu: İndirdiğiniz dosyanın içinde bulunan .scs uzantılı dosyayı Belgelerim/Euro Truck Sİmulator 2/Mod Klasörü içine atın.
indir

EtS 2 MercedeS BenZ ActroS Mp4 Tır Yaması : Tıkla Indir

Test Drive Unlimited 2 Indir // Full // Tek Link

TeSt Drive unLimited 2 Indir // Full // Tek Link

TeSt Drive unLimited 2 Indir // Full // Tek Link

Merhaba sevgili ziyaretçilerimiz,
Sizler araba oyunlarına bir yenisi daha ekleyerek oyun alternatiflerinizi genişletmeniz için yardımcı olmaya çalışıyoruz.Piyasada ki binlerce oyundan elbette hepsi iyi olmadığından sizler için popüler ve sevilen oyunları derleyerek işinizi kolaylaştırıyoruz.Bu yazımızda da TeSt Drive unLimited 2 oyununu sizlere full olarak sunuyorum.Adında anlaşılacağı üzere yani türkçe karşılığı olarak araba test etme oyunudur.Birçok marka da araba bulunuyor ve bizde bu arabaları test ediyoruz.

İlk serinin beğenilmesi üzerine yapımcısı olan unlimited eden games firması tarafından 2. versiyon için kollar hemen sıvandı ve siz oyunseverlerin beğenisine sunuldu.Oyunda ilk olarak bir profil oluşturarak işe başlıyoruz.Profilinizi oluşturduktan sonra size birtakım görevler veriliyor.Daha sonra birçok marka otomobili test sürüşüne başlıyorsunuz.Görevlerinizi tamamlayarak kendinize güzel bir araba alabilirsiniz.Bmw audi gibi mükemmel araçlara sahip olabilmeniz için iyi bir para biriktirmeniz gerekecek.
Tabi oyunda asıl amaç aslında para kazanıp kendimize araba almak falan değil.Aslına bakarsanız asıl amacımız birçok aracı test sürüşü yaparak test etmek kalitelerini kendi gözümüzle görmek.TeSt Drive unLimited 2 full indirmek isteyen ziyaretçilerimiz sitemiz üzerinden tek link indirme imkanıyla indirebilirler.Oyunda yarışları da kazanacak tecrübe puan ve para kazanacaksınız.Sadece test sürüşü yapmıyor yarışıyorsunuzda.Genel olarak bakıldığında oyun beğeni toplayan indirilip oynanabilecek bir oyundur.Sizde indirin deneyin derim arkadaşlar.Hepinize iyi oyunlar diliyorum.

TeSt Drive unLimited 2 Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi : Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
İşlemci : Intel Core 2 Duo 2.2GHz / AMD Athlon X2 4400+
RAM : 2GB
Ekran Kartı : Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
HDD : 14 Gb
indir

 TeSt Drive unLimited 2 Full tek Link Indir : Tıkla Indir

Solidworks 2010 Full Türkçe İndir // Tek Link

SoLidworkS 2010 Full TürkÇe Indir // Tek Link

Solidworks 2010 Full Türkçe İndir // Tek Link

Merhaba Sayın ziyaretçilerimiz,
iyihile.com sitemizde sizlerin yarına olarak program paylaşımlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.Bu yazımızda da sizler için bilgisayar temelli tasarım programı olan Solidworks 2010 programını full ve türkçe olarak sizlerin kullanımına sunuyoruz.Bu program üzerinde test yapabilme olanağı vererek kullanıcılarına büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Birçok sektörde kullanılabilmektedir. Yeter ki çizim gerektiren bir işiniz olsun sizin yardımınıza koşacak bence en iyi programlardan birisidir.Çokca kullanıldığında program size birçok şey katacak ve kendinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.Tasarımlar üzerinde teknik bilgileri sizlere sunma özelliği vardır.Ayrıca içerisinde tasarım çalışmalarınız için kullanabileceğiniz birçok özellik barındırır.
Eğer işletim sisteminiz türkçe olarak kuruluysa programda aynen türkçe dil desteğiyle kurulu olur. Türkçe yamaya gerek kalmadan kullanabilirsiniz.Solidworks 2010 full indirmek isteyenler sitemiz üzerinden tek link indirme imkanıyla indirebilirler.Sizler için yararlı paylaşımlarımız devam edecektir.Sitemizi takipte kalarak birçok içerikten faydanalabilirsiniz.Hepinize iyi kullanımlar.
Önemli hatırlatma Windows 32 Bit de sorunsuz çalışmaktadır.
indir

SoLidworkS 2010 Full türkçe Tek Link Indir : Tıkla Indir

Mount & bLade WarbanD NapoLeoniC WarS Indir // Full // Tek Link

mb WarbanD NapoLeoniC WarS Indir // Full // Tek Link

Mount & bLade WarbanD NapoLeoniC WarS Indir // Full // Tek Link

Merhaba iyihile.com Takipçileri,
Sizler için oyun paylaşımlarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz.Türk yapımı bir oyun olan Mount blade serilerini de sitemizde bulabileceksiniz.Bunun için ilk oyun olarak serinin Napoleonic wars napalyon savaşları oyunlarını paylaşıyorum.Daha önce ki oyunlara göre farklılar içermektedir.Oyunun konusu napolyon dönemi zamanında geçen savaşlardır.Yeni çıkan serilerden biri olduğu için en çok merak edilen ve denenmek istenen oyunların başında geliyor.

Bu oyunda single player özelliğinde oynarsanız biraz görüntü olarak farklılar göreceksiniz.Diğer eski oyundaki kalradya haritası ve devletler yine bu oyundada mevcut.Napolyon döneminde oynamak isterseniz oyunu multiplayer özelliğini kullanarak oynamanız gerekiyor.Açıkcası ben internet üzerinden oynamayı denedim ancak bir türlü serverlara girmeyi başaramadım.Siz deneyerek oynayabilirsiniz.
Oyunun tam bir senaryosu bulunmuyor.Bu yüzden multiplayer olarak oynanmaktadır.Yani senaryoyu online oynayan oyuncular belirliyor desek yanlış olmaz sanırım :) Ateşli silahlar yeni askerler yeni silahlar ve birçok görsel değişikliğiyle Mount & bLade WarbanD NapoLeoniC WarS indirmek isteyenler sitemizden tek link indirebilirler.Hepinize iyi oyunlar dilerim.

NapoLeoniC WarS Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows ® XP, Vista, Windows 7
İşlemci: Intel Pentium 4 2.0 GHz veya AMD 2.5 GHz
Bellek: 1GB RAM
Sabit Disk Alanı: 1.2 GB boş alan
Ekran Kartı: Grafik kartı (128 MB +) (tümleşik grafik kartı desteklemiyor)
DirectX ®: DirectX 9.0cSes: Direct X-uyumlu ses kartı

NapoLeoniC WarS Oyunundan Görüntüler

>>>Mount & bLade WarbanD NapoLeoniC WarS Tek Link Hızlı ve Güvenli indir<<<
mb1 mb2 mb3 indir

mb WarbanD NapoLeoniC WarS Full Tek Link Indir : Tıkla Indir

Euro TruCk Simulator 2 Jant YamaSı Indir / Ets 2 Jant Modu

Euro TruCk Simulator 2 Jant YamaSı Indir / Ets 2 Jant Modu

Euro TruCk Simulator 2 Jant YamaSı Indir / Ets 2 Jant Modu

Merhaba EtS 2 Oyuncuları,
Sizler için oyunu görsel açıdan daha zevkli ve eğlenceli hale getiren yamaları derlemeye devam ediyorum.Bu yazımızda da sizlere yine çok güzel ve çok aranılan yamalardan birini paylaşıyorum.Oyunda aracınızın jantLarını değiştirerek daha şık bir görünüm katmak isterseniz bu yama tam size göre !

Aracınızın yamasını çelik jant olarak değiştirebilirsiniz.Yamanın içerisinde birçok değişik tasarım bulunmaktadır.Oyuna entegre ettiğinizde Aracınızı bakım yerine götürün ve orda ki parçacıdan yeni jantlara göz atın. Euro truck simulator 2 Jant yaması arayanlar bu yazımızdan indirip kullanabilirler.Yamamızın kurulumu oldukça basittir.Her zamanki gibi yine mod klasörüne .scs uzantıya sahip dosyayı atarak oyuna entegre etmiş oluyoruz.
Ets 2 jant yamasını aşağıdaki bağlantıdan kolayca indirebilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar diliyorum.iyihile.com adresimizi takipte kalarak ets 2 oyunu için birçok yamaya sahip olabilirsiniz.Hergün güncellenen sitemiz birçok kategoride sizlere hizmet vermektedir.Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler!
>>>Euro TruCk Simulator 2 Jant YamaSı Tek Link Hızlı ve Güvenli indir<<<
Yeni-Jant-modu-v12 Yeni-Jant-modu-v13

indir

Euro TruCk Simulator 2 Jant YamaSı Indir : Tıkla Indir

18 WoS HauLin TofaŞ Şahin Yaması Indir

18 WoS HauLin TofaŞ Şahin Yaması Indir

18 WoS HauLin TofaŞ Şahin Yaması Indir

Merhaba 18 woS Haulin oyuncular,
iyihile.com olarak oyun yamaları kategorisindeki en güzel paylaşımlarımıza yenilerini eklemeye devam ediyoruz.Sizler için hergün en iyi paylaşımları teker teker hazırlıyoruz.Size verdiğimiz hizmetin karşılığında emeğe saygıdan başka bir beklentimiz yoktur.Bu yazımızda da sizlere 18 wos haulin oyunu için güzel bir araba yaması paylaşımı yapıyorum.Modumuzun içeriği 18 wos haulin şahin yamasıdır.Birçok arkadaşımızın bu yamayı beğeneceğini umuyorum.Araçta modifiye yoktur. Onun için modifiyeli şahin yaması diyemeyiz.

Yamadaki 18 wos haulin tofaş şahin yaması resimde gördüğünüzle birebir aynıdır.Tasarım olarak gerçeğiyle birebir şekilde yapılmıştır.Türk kullanıcılar yine her oyunda olduğu gibi kendilerine has özellikleri yamalarda kullanmaya devam ediyorlar.Türk insanının hayatından bir parçayı yamalarda mutlaka görüyoruz..Sizler için en güzel yamaları paylaşmaya devam edeceğiz. iyihile.com adresini takip ederek birçok oyun içeriklerinden faydalanabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar dilerim ;)
indir

18 WOS Haulin Şahin yaması Indir : Tıkla Indir

FifA 2007 Indir // Full // Tek Link

FifA 2007 Indir // Full // Tek Link

FifA 2007 Indir // Full // Tek Link

Merhaba iyihile.com Takipçileri,
Sizleri biraz eskiye götürerek fifa serisinin 2007 yılındaki oyununa davet ediyorum.Şuan için oyunun yeni versiyonları dolanıyor olsada bu versiyon oyunseverlerin gönlünde ayrı bir yer edinmiştir.Özellikle arkadaş grupları arasında oynanan maçlarda fifa 2007 oyunu en fazla oynanan oyunlardan birisiydi.Halen de bu eski oyunu oynamak isteyenler olduğu için bizde sitemize koymayı uygun gördük.

Bu oyunda yapay zeka biraz daha ileri seviyeye çıkarılmış oyunları taktiksel becerileri dahada arttırılmış olarak sunuldu.Özellikle uzun paslarda ve ara paslarında oyuncuların boş alanları kaçması oyunseverlerin hoşuna giden özelliklerdendir.Bu oyunda maçları kazanabilmek için taktiksel kararlarınızda başarılır olmalısınız.Size tavsiyem özellikle barcelona gibi bir takımı alıyorsanız 3-4-3 taktiğini kullanmanızı öneririm.Hucüm futbolu severler bu taktik ile bol gol pozisyonuna gireceklerdir.Barcelonanın oyuncuları o dönemde de yıldızlardan oluşuyordu.
Tribünlere de yapılan düzenlemeler sayesinde pozisyonlara göre tepki verdiklerini görebiliyoruz.Gol pozisyonlarında veya maç içerisinde kazanılan/kaybedilen toplarda seyircilerin tepkisi kulağımıza geliyor.Kısacası futbol coşkusunu tribünlerde görebildiğimiz ilk versiyonlardan.Bu oyunda ayrıca türkiye ligi de bulunuyor.Türkiye liginin en iyi takımı olarak da galatasarayı kullanabilirsiniz.Oyunun kapak resminde ronaldinho göze çarpıyor.Malum o dönem oynadığı futbolla dünyanın en çok konuşulan futbolcusuydu.Ancak daha sonra silindi gitti yerine messi ve ronaldo konuşulur oldu.
Genel olarak bakıldığında hala oynanmakta olan ve grafik özellikleri nedeniyle birçok oyuncu tarafından tercih edilen bir oyun olduğunu görmekteyiz.FifA 2007 full indirmek isteyen ziyaretçilerimiz sitemiz üzerinden tek link indirme imkanına sahipler.Ayrıca oyunu full yapmanız için gereken FifA 2007 crack dosyasıda aşağıdaki linklerde bulunmaktadır.Data Dosyasıda yine aşağıda bulunuyor.Sitemizi takip ederek birçok oyundan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar diliyorum.

FifA 2007 Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi : Windows 2000/XP
  • İşlemci : 1.3 GHz veya daha hızlı
  • Ram : 256 MB RAM
  • Hard Disk’de 1.2 GB boş yer
  • 8 Hızlı DVD
  • 64MB Ekran Kartı*
  • DirectX 9.0c destekli ses kartı
  • DirectX – Version 9.0c
  • Online Multiplayer için 512 Kbps veya daha hılzı net bağlantısı
  • *Desteklenen Ekran Kartları : NVIDIA GeForce3 veya daha üst versiyonlar (GeForce MX serisi desteklenmiyor); ATI Radeon 7500 veya daha üst versiyonlar; Intel 915, 945/950

FifA 2007 Menü Görseli

>>>FifA 2007 Tek Link Hızlı ve Güvenli indir<<<
fifa-2007-1 indir

FifA 2007 Full Tek Link Indir : Tıkla Indir

FifA 2007 CraCk Indir : Tıkla Indir

FifA 2007 Data Dosyası : Tıkla Indir